Bedrijfsadministratie

Bij ieder bedrijf, hoe klein ook, is een goede administratie essentieel. Niet alleen voor je eigen overzicht, ook de wet verplicht je om een goede administratie bij te houden. Maar als ondernemer heb je vaak wel wat anders aan je hoofd. Geen zorgen, wij kunnen de volledige administratie uit handen nemen!

Bonnen scannen en klaar! De meeste van onze klanten leveren de administratie digitaal aan. Op die manier zijn wij op de hoogte van de meest recente informatie en is de boekhouding altijd geordend en up to date. Door gebruik te maken van online boekhoudprogramma’s is het mogelijk om “on demand” inzicht te krijgen in de financiële huishouding van het bedrijf. Ook wij maken daarom gebruik van een overzichtelijk online boekhoudpakket.

Financieel plan.

Zitten we nog wel op het juiste spoor? Is er ruimte om investeringen te doen? Klopt de realisatie met de verwachtingen? Als ondernemer wil je optimaal inzicht in je huidige en toekomstige financiële situatie. Door je plan regelmatig te vergelijken met de realisatie kun je op tijd en actiever sturing geven aan je bedrijf. De kans dat je je doelen daadwerkelijk behaalt wordt daardoor een stuk groter. Natuurlijk zit niemand op uitgebreide en ingewikkelde rekensommen te wachten. De software die wij gebruiken biedt ruimte voor een eenvoudige en overzichtelijke budgetfunctie. Samen stellen we een plan op, monitoren we de realisatie en stellen we, indien nodig, de koers bij.

Scroll naar boven